Nens_jugant
 
Benvolgudes famílies,
Més avall trobareu els formularis informatius i de preinscripció de les extraescolars que ofereix l'AMPA Escola Santa Maria de Cervelló.
 
Els preus publicats als formularis són vàlids per a famílies sòcies de l'Ampa. En cas de no ser soci es cobrarà una quota d'inscripció de  25 € per activitat.
 
Per les preinscripcions fetes després d'octubre i altes durant el curs, envieu també un e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. avisant de l'alta a l'extraescolar escollida i aneu també a parlar amb els monitors que la duen a terme (durant l'horari en què es realitza).
 
Per donar-vos de baixa, cal que parleu amb els monitors de l'activitat i envieu un e-mail de notificació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Recordeu que baixes efectuades més tard del dia 20 del mes pertinent en una activitat que funciona amb domiciliació bancària, tindrà un recàrrec pel retorn de l'import. Si quan els monitors fan el gir bancari de l'import, no es pot fer efectiu, el recàrrec anirà també a compte de la família.
 
 
Saltuacions cordials,
Comissió d'Extraescolars AMPA Escola Santa Maria de Cervelló
 
 
FORMULARIS DE PREINSCRIPCIÓ EXTRAESCOLARS CURS 2018/2019
 
ACTIVITAT
 FORMULARI i INFORMACIÓ
Anglès FORMULARI
Manualitats i jocs en anglès P3/P4
FORMULARI 
Iniciació Esportiva
FORMULARI
Taller de Robòtica FORMULARI
Ball Modern FORMULARI
Ballet
FORMULARI
Gym Artística FORMULARI
Fútbol Sala FORMULARI
Karate
FORMULARI
Activitat de Patins
FORMULARI 
Manualiats i Pintura
FORMULARI 

Aula de Música

(Música i moviment, Banda Cervelló, Grup de Musica o Dibuix)

FORMULARI
Basquet
FORMULARI
Psicomotricitat
FORMULARI
Hip Hop
FORMULARI
Futbol
FORMULARI
 
Informeu-vos també de l'oferta d'extraescolars de l'Escola Nova a la que també podeu accedir com a soci de l'AMPA - descarregar del quadre general oferta a Escola nova "+Info".
Per a més informació sobre l'Escola Nova podeu contactar amb: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.