ACTIVITAT EXTRAESCOLAR D'ANGLÈS

Durant aquest curs ens han arribat ofertes de diferents empreses que volen realitzar l'activitat de l'extraescolar d'anglès a l'Escola. A l'AMPA  ens veiem obligats a fer una valoració de cada una d'elles. Amb ajuda i col·laboració de l'AMPA de l' Institut de Cervelló hem pensat que la única manera objectiva de poder fer-ho és a partir de les nostres necessitats i objectius, que siguin les diferents empreses les que ens descriguin la forma i manera de poder aconseguir-ho.

Potser hem estat una mica ambiciosos però s'ha fet un estudi a llarg termini on s'inicia el projecte a l'Escola i es dóna la seva continuïtat a l' Institut. El principal objectiu és que un nen amb 16 anys tingui la possibilitat d'adquirir un coneixement de la Llengua Anglesa amb l'obtenció de la titulació de First Certificate  , al igual com es pot assolir a qualsevol escola privada o concertada i a un preu avantatjós.

El projecte s'ha realitzat amb la col·laboració de l' Escola, l'Institut i ambdós AMPAs i s'han elaborat unes bases que tenen per objecte la selecció d’una empresa de formació en l’aprenentatge de la llengua anglesa pels nens i joves de l’Escola Santa Maria de Cervelló i de l' Institut, necessària per poder accedir al mercat de treball o anar a la Universitat, a un preu adient a una escola pública i en la més alta qualitat.

BASES ESPECÍFIQUES REGULADORES PER A LA SELECCIÓ DE L’ACTIVITAT DE L’EXTRAESCOLAR D’ANGLÈS DE L’ESCOLA SANTA MARIA DE CERVELLÓ I L' INSTITUT DE CERVELLÓ DEL 2016-2017 AL 2020-2021

 

Les sol·licituds per prendre part en el procés de selecció s'han de presentar al correu electrònic de l’AMPA SANTA MARIA DE CERVELLÓ Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.dins el termini de vint ( 20 ) dies naturals, a comptar des del dia en que s’ha publicat la convocatòria a les respectives pàgines web.

CERVELLÓ, A 18 DE MAIG 2016

AMPA ESCOLA SANTA MARIA DE CERVELLÓ

replica christain louboutons Replica Christian Louboutin Shoes US faux shoes cheapest